Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik weer helder kan denken?
Hoe krijg ik het verlangen naar hem uit mijn hoofd?
Ik zou gelijk naar hem toe komen als hij me zou wenken
Elk woord wat hij me vertelde heb ik geloofd
Naïef of verliefd, maakt het wat uit welk woord mij omschrijft?
Na de tweede date ging ik all-in voor een ons
Ik ben daarin verdronken
Ik maakte een harde plons
Ik viel voor hem, ik viel hard
Met een verhaal vol twijfel zette hij mij aan de kant
Zijn minder geloofwaardige woorden raakten mij diep in mijn hart
De keuze was dan ook gemaakt door zijn verstand
Zijn verstand staat bovenaan en dat zou het mijne ook moeten doen
Verstandige gedachten vertellen dat hij niet de man is voor mij
Maar ik zou met mijn hele hart gaan voor nog een zoen
Ik zou met mijn hele hart strijden voor ons allebei
Ik heb niets meer van hem gehoord
Ik hoop nog steeds op een bericht
Een bericht dat zijn gevoel verwoord
Helemaal aan mij gericht
Het blijft stil op mijn telefoon
Zijn naam verdwijnt steeds meer naar de achtergrond
Helaas wordt mijn gevoel beheert door een hardnekkig hormoon
De gedachten zijn bijna ongezond
Ik wil weer helder denken
Ik wil weer verder zonder de blijvende herinnering aan onze dates
Ik wil mijn aandacht niet meer aan hem schenken
Ik wil iets concreets
Iets concreets, een man die voor mij gaat
Die durft te luisteren naar zijn gevoel
Liefde is een emotie is vanzelf ontstaat
Zonder een reden, zonder een doel
Tijd zal het gevoel verminderen
Dus ik kom er wel
Tot dat moment zal de herinnering mij blijven hinderen
Heel langzaam voel ik me weer gelukkig vrijgezel