Niet langer vluchten,
niet langer ontkennen,
durven toe te geven,
durven, leren los te laten
Ja, ik geef mezelf de schuld
Ja, ik wordt boos op mezelf
Ja, ik vlucht vaak in zwijgen
Ja, soms voelt het als raadsels
Onbewust, zoveel in gedachten
Bewust van genoeg, te weinig
Bewust van onbewuste zaken
twijfels, onzekerheid, angst
Ik kom er wel, tijd en geduld
overwinnen, toelaten, accepteren
loslaten, leren vertrouwen
verstand en gevoel aan 1 zijde