Samen op bed
Muziek speelt,
Streelt mijn huid
Bij elke noot
Vingers die volgen
Elke aanraking
Laat mijn huid tintelen
Alsof elke zenuw wordt geraakt
Rillingen door mijn lijf
Van spanning
Van verlangen
Van top tot teen
Jouw ogen
Die mij bestuderen
Lijken elke tinteling
Te zien gebeuren
Je lippen
Die je vingers volgen
Langs de vormen van mijn lichaam
Je hoeft me niets te vertellen
Want elke tinteling
Vertelt het me
Je houdt van me.