Afwijkende kijk op het leven
Buitenissig in vorm en inhoud
Spannend om te fantaseren
Uitdagend om te creƫren
Raar omdat het niet gewoon is
Driest omdat je het durven moet
Inspirerend voor wie wil geven
Shockerend voor wie wil houden
Maf, gek, dwaas en leuk vooral
Eigenzinnig en eigengereid bovenal