Jij ben mijn maatje,
Vergeet dat niet
Jij ben mijn maatje,
In volle gezondheid
Jij ben mijn maatje,
In volle ziekte
Jij ben mijn maatje,
Ook al zie je me niet.
Jij ben mijn maatje,
Ook al hoor je me niet.
Jij ben mijn maatje,
En krijg van mij vele kaartjes.
Ook al ben je nu ziek,
Vergeten doe ik je niet
Want ja jij blijf voor altijd
Mijn maatje