Waar ga ik na vandaag
lig met mijn ogen wijd open
de slaap vind ik niet, als ik niet zoek
Welke richting
Ik wend me tot het onomkeerbare, vandaag
traag slijten de gedachten
een weg, altijd weg van mij
op zoek naar morgen, en ik wacht en
lig slechts stil in mijn bed
Want slechts geruisloos klonk ooit mijn verzet
het onafwendbare nadert me, stille bode van de nacht
Ik geef me over aan de stilte