Voor jou en door jou
je zit in mama haar buik, iets wat ik totaal niet verwachtte
geweldig nieuws, nu alleen nog zo lang wachten.
ik draag je op handen, vol van geluk en alleen van ons.
Straks ben je een paar kilo, en een paar ons
alles zo pril, nu ben je nog zo klein
ik kan niet wachten, het doet bijna pijn
zo puur en zo klein, de gedachte alleen is al zo fijn
Kon ik nu maar alvast bij je zijn!
je knuffelen en veel van je houden
ik zal er altijd voor je zijn, op mij kan je bouwen
ik zal er altijd voor je zijn en bij alles zal ik je steunen
je kunt niet alleen op me bouwen, zelfs op me leunen
mn liefde is puur en ik straal van geluk
jij bent het bewijs van onze liefde, dit kan niet meer stuk
nu al spulletjes voor je kopen en je bent er nog niet eens.
Ik mis je, ik hou van je, en ik ken je nog niet eens!
kon ik je maar in mn armen houden, voor altijd
ik wil je nu al nooit meer kwijt
Elke keer tijdelijk afscheid nemen valt me zwaar
maar over acht maanden zien we elkaar
alles komt goed, slaap maar
dan maken mama en ik intussen je kamer klaar
- xxxx - van papa