Billy.
even steel ik de tijd om
't pad langs de akker
dat door een waslijn aan tekort
omgeven wordt te betreden
en bloemen als geworteld mijmeren
te zoeken. Op de tractor van mijn denken
delf ik verder tot een kreet me
ontwaakt.
een kind, een kleine meid speelt en lacht
terwijl ik langs het onkruid van vervreemding
de eenvoud en mezelf
opzoek.
eeuwig zal ik haar opzoeken
tot zij de onze zal zijn en hoewel ik
dan mezelf verloochen, roept mijn begeren
om de gewilde beschermer
tot het onze te kronen.