Er zaagt een zaag door zijn hoofd.
De leraar weet niet wat hij moet doen.
De pot is puur voor de poen flink verhoogd,
hij heeft maar een paar,
dus dat belooft op voorhand niet veel goeds.
Onzeker begint hij praten. De dealer maant orde.
Hij verstopt zijn ervaring achter zijn zonnebril.
Stil lacht de klas achter zijn oren.
Hij heeft een set, zij hebben een overpaar.
Hij checkt, iedereen checkt.
De turn is gratis.
Het moet hier niet veel gekker worden.