(in het hier en nu)
Smullen van een perzik
Een schoongeboende vloer
De opgaande zon
Het verlaten strand
De nieuwe fiets van het buurmeisje
Een gulle schaterlach
Die lieve brief van oma
Een taart met kaarsjes
Een zucht van verlichting
Geur van gemaaid gras
Een knapperig broodje
Dikke pluim van de juf
De kleur van de herfst
Een uitnodigend gebaar
Dansende vlammen in de haard
Een dorstlessende slok
Niet denken aan morgen
Het zout in de pap
Een toast op het leven
Een wervelende dans
De wapperende was
Een fladderende vlinder
Verkwikkende slaap
Het wuivende riet
Een gedeelde koek
De koelte van een bries
Je verheugen op een weerzien
De eerste bloemknop
Een blije blik in de spiegel
Tijd voor een goed boek
Meedirigeren met Ricardo Chailly
Rust vinden voordat de rust jou vindt
Vrede met jezelf
Vrede met je buurt
Vrede met het leven
Ja, met vrede kun je verder