Klein wezentje in mijn zus haar buik
We maken alles klaar voor gebruik
ik zal je rotverwennen eens jij er bent
ik kan niet wachten tot ik je beter ken!
klein mensje daar diep vanbinnen
ik kan niet wachten om aan het meterschap te beginnen
ik hou nu al zielsveel van jou
ik kijk uit naar het moment dat ik je vasthou
lief kind
ik zal je steunen bij alles wat je doet en begint
ik zal er altijd voor je zijn, dag en nacht
ik zal je troosten, voor je zingen, heel zacht
klein wezentje in men zus haar buik,
groei maar goed
want voor je het weet kom je er al uit
zus,
je zal het fantastisch doen