Nog een kleine 5 dagen,
Dan is mijn 25ste verjaardag.
Wat is de tijd gevlogen,
De jaren zijn snel voorbij gegaan.
Het wordt een mooie dag,
Want 25, die wordt ik maar 1 keer.
Tijd om officieel volwassen te zijn,
Af en toe nog een beetje kinderlijk.
Dat hoort erbij!
De eerste mijlpaal in mijn leven,
Op naar de volgende 25!