Elke dag werpt ze zich in de strijd
met een onberispelijke motivatie
wanneer de wekker zeven jengelt.
Wat komt er tot stand
zonder een dergelijk elan
als in tevredenheid
het einde van een dag wordt gehaald
en onverdroten ijver
een missie volbrengt
van alle tijden.