Een slecht gevoel in mijn maag,
maakt me ongelukkig vandaag,
het is niet mijn dag of week,
alleen maar wachten tot ik breek.
Op het einde van mijn latijn,
enkel bij jou wil ik zijn,
mezelf kan ik niet helpen,
geen middel om die wonde te stelpen.
Ik klink inderdaad negatief,
voel me ook wat depressief,
wil mijn zinnen wat verzetten,
door te lezen en op iets anders te letten.
Mijn gedachten dwalen weer af,
naar de mooie momenten die je me gaf,
mijn hart is nog steeds bij jou,
mijn liefje, ik hou zoveel van jou.