Ik blijf maar denken aan die tijd..
Maakte ik toen een fout?
Had ik langer voor je moeten vechten?
Nu zou ik alles doen voor een woord, een blik, eender wat.
Ik moet weten of het goed is om verder te gaan, laat ik je los? of hou ik juist zo hard vast..
Ik weet dat loslaten beter zou zijn, de makkelijkste weg..
Maar wat als we echt bij elkaar horen?
Wat als..
Opgeven of loslaten..
Volg ik mijn hart??
Geef jij me dat teken?