30 oktober 2007.
Een dag die veel veranderde in mijn leven.
Een kogel die mijn leven
Kiehard heeft geraakt
De belofte op die dag die ik niet
heb kunnen waarmaken.
Een herinnering aan één, maar ook aan twee.
Een autonoom gemis van een persoon
waar ik voor wilde zorgen.
De belofte die ik jou had gedaan.
Jouw persoonlijkheid missen
zou te raar zijn
en niet door jou serieus worden genomen.
Ik weet niet waar je bent, maar
je zou me regelrecht uitlachen.
Voor mij is jouw persoonlijkheid onbekend
terwijl jouw bestaan
wel degelijk een feit was.
Een zuchtje wind
die om mij heen woei.
Daarom, zal ik jou vergeten?
Vergeten zal ik 'het' nooit doen.
Zelfs jouw portret blijft voor altijd
bewaard in mijn gedachte
Maar voordat deze dag voorbij is
Zal ik niet meer treuren
Omdat mijn tranen niet meer bestemd zijn
voor het verwerken
van jouw heengaan.
Deze e-mail gaat naar jou,
Ik blaas hem naar je toe
En hij gaat in de CC
naar hem.
Jij weet wel wie
Diegene waarover
de belofte ging
Mijn gedachte gaat naar jou
Derhalve ook naar hem.
Ik kan jou niet meer terughalen
en hem ook niet.
30 oktober 2012.