halloween (niet voor mij),
het is vandaag halloween
niks van te merken
ik mag niet
ik mag niet van mama
ik wil zo graag
maar ik zit vanavond weer thuis
ik wil het weer een keertje mee maken
een keertje
is een keertje te veel gevraagd
voor mama wel
ik wil weer lol kunnen hebben
plezier in het leven
maar dat kan niet