ik zie me carrière
net als me leven
nooit om gevraagd
maar tog gekregen
alsnog hou ik het vast
want niets woord je gegeven.
en heb met mijn liefde
iets voor naar te streven
stap voor stap bereiken we
zoveel moois in het leven
wat ik nimmer meer wil opgeven
aan iedereen die dit leest
houd rekening met wie van je houden
en die naast je leeft
hou niet vol voor jezelf alleen
want je raakt iedereen om je heen