Zwevend als een meeuw in de lucht
Kijkend naar de kleine wereld daar benee
Vliegend en glijdend tijdens de vlucht
O mijn liefste, vloog je maar met mij mee
De innige vrijheid die je ervaart
De vrijheid om je heen
Ik zie een schip die de dok uitvaart
Ik zie je staan, daar zo alleen
Oh, wat zou ik graag met je zweven
ware het niet dat ik vliegangst heb
Ik zie je van hieruit al beven
Gevangen in een onzichtbaar web
Voel je als een meeuw zo vrij
Gooi los die banden om je heen
En vlieg dan ver mee met mij
De vleugels los, en helemaal alleen
Zo recht de wijde wereld in
Als een meeuw zo vrij
Zie het als een nieuw begin
En doe dit samen met mij.