Morgen, maandag,
Morgen is het weer maandag
dan gaan de schrijvers weer los
wie wordt de overwinnaar
en wie is weer de klos
Vind het prachtig om te lezen
want iedereen doet z'n best
nee, ik ben er vast niet bij
of eindig gewoon als lest
Ik zie het meer als geintje
wedstrijd doet me niet zoveel
wie weet wip ik ook even langs
en "lever" weer mijn deel
Heb één keer iets gewonnen
al was het op een andere site
won twee dekbedovertrekken
van een hele goeie kwaliteit
Hier is het gewoon een geintje
springertje dartelt weer door het veld ( denk ik)
anderen laten het maar afweten
en ik,,, ik ga voor het grote geld;)
Je weet maar nooit he.....
04-11-2012