Als je bij me bent kan ik je niet weerstaan, wil je dan niet laten gaan. Vriendschap maar toch ook meer, mijn gevoelens stop ik weg telkens weer. Maar hoe het ook zal lopen ben blij met jou in mijn leven, zal je mijn steun en liefde geven. Waar je ook mee zit roep me maar, want sta altijd voor je klaar.