mijn overleefde bewustzijn opdracht
werd mijn ziel opdracht
uiteindelijk liep ik vast
ik zocht de dood ,
maar vond het leven
het loslaten van bezittingen
en afscheid nemen
voed mijn ontwikkeling naar een
steeds grotere onthechting
vrijheid ervaring en naar
een leven in het nu