voor mij bestaat er maar 1 verschil tussen hemel en aard en het verschil is dat jouw lichaam hier op aarde rust en jouw ziel boven aan het feesten is op een eeuwigleven. voor mij is er maar slechts 1 verschil. denk vaak aan de te gekke momenten die korte maar ohzo kostbare momenten met jou en mij als vrienden.je bent er niet meer. in mijn hart blijf je een bestaan. ik denk aan jou keer op keer. als ik aan jou denk dat het mij zeer. zeer vanwegen het feit dat je er lichaamlijk er niet meer bent. het is voor mij altijd een eer geweest dat ik jou heb gekend.
de manier waarop ik jou verloren heb en er meteen ook een verandering in mij leven kwam, kan ik niet accepteren. je bent en blijft voor mij een toffe vriend. er gaan dagen weken maanden en jaren voorbij, en het gevoel dat ik je mis blijft. niet dat ik zo over iemand kan denken, maar als jij mij niet kon schelen was ik er ook niet op je begravenis. vrienden in het leven verliezen gebeurt. het gevoel dat wij elkaar daar boven weer zullen tegen komt blijft.het verliezen van een beste vriend gaf mij de angst om niet te kunnen slapen. als negenjarig jongen een goeie vriend verliezen. bang dat niemand me kon begrijpen waarom ik zo bang was. maar de bange gevoel is nu al een hele langen tijd gelukkig voorbij. mijn zussen waren er voor me vanaf het moment dat ik hun verteld had dat jij overleed. je bent en blijft vooraltijd een chille vriend zoals je had gekend. (rust in vrede mijn vriend.voor eens en altijd in mijn hart. blij toe dat ik na al die jaren tenminste iets heb kunnen schrijven over jou.) jij bent oveleden en ik leef dat is enige verschil.
onze vriendschap raakt niet verloren onze vriendschap blijft.