Ik leef in een andere wereld.
Een andere wereld, een andere wereld van jou:
Vrouw van duizend dromen.
Teder de gedachte. Je danst in mijn slaap.
Zacht zing je voor mijn ogen.
Een week is een week in een week in een week.
Gisteren was gisteren. Vandaag is vandaag.