focus ...
kan mezelf uit het verleden halen ,
maar het verleden niet uit mij halen
ik leef niet meer in het verleden ,
ik ben het verleden
heb alles achter me gelaten ,
focus me op wat me te wachten staat
had mezelf verloren ...
dacht mezelf terug gevonden
mijn zelfbepaling heeft me
op de pad gebracht die ik nu beloop
hoe meer ik zie ,
hoe minder ik weet,
hoe dommer ik ben
weet niet of ik dit volhou