Je betastte me keer op keer
En ik wilde dat niet meer
Een keer nee was niet genoeg
Nee je sloeg
Recht in mijn gezicht
Je woede was op mij gericht
Je ging maar je gang
En ik was bang
Bang voor wat komen gaat
Maar het was al te laat
Je begon weer
En dat keer op keer ....