Mensen er zijn er zoveel van
en we hebben allemaal verschillende
wensen.
De 1 is rijk de ander arm,dik,dun
groot of klein niemand zal zoals
jou zijn.
Er zijn veel goeie mensen maar
slechte zijn er ook genoeg
daar kom je vanzelf wel achter laat
of vroeg.
Niet iedereen zal je vriend zijn
maar dat kan en hoeft ook niet
wees gewoon jezelf zoals jij bent
en geniet.
Luister niet naar mensen die slecht
over je spreken maar omhels de mensen
die echt van je houden die weten het
beste hoe jij bent want zoals ik al zei
er zijn zoveel mensen en allemaal hebben
we andere wensen.
L.vlieland