Er zijn zo van die dagen,
die je wilt aanklagen.
Omdat die dingen die gebeuren,
je wilt afkeuren.
Mensen uitlachen, pesten ...
dat zijn dagen dat alles verpesten.
Je probeert je dan sterk te houden
en je met andere dingen mee bezig te houden.
Maar toch geraakt zo iets niet uit je hoofd
en heel je leven is hierdoor weggerooft.
Het wordt erger en het is niet uit te staan
en dan is het leven voor goed gedaan.