Geesten dwalen over de bergtoppen
Slapende bedenkingen
Van een filosoferend gat
Willen ontdekken
De geheimen van het graf
Ontdekkingsreizen ondernomen door
Krekels van de nacht
Mythische creaties
Uitgevonden door reflecterende gekken
Zoeken wanhopig
De betekenis van onmacht
Wat als je krankzinnige
Vingers grijpen naar de
Kracht van de nacht?