Dagen naar buiten gekeken en
weken heb ik toegekeken.
Jaren heb ik problemen en
eeuwen zal ik dit nog moeten aannemen.
Maar er bestaat zo een dag,
zonder een lach.
Er bestaat zo een week,
die ik liever oversteek.
Er bestaat dan ook nog is een jaar
met veel commentaar.
Maar er bestaat geen eeuw meer,
want het is gedaan en dit was de laatste keer.