Donkere, ijle ogen zoeken
Wegen langs massa's
Toekomstig dood en moord
Niets ziende door de mist
Der individuen
Tastend naar houvasten
Van bekende ademen en
Stemmen krijsend naar
de onhoorbare grijns der
duizenden verslindende monden
Als vogels op zoek naar
Twijgjes, later een thuis