Ik kijk naar buiten uit me raam
en denk waarom ben jij weggegaan
waarom heb jij mij verlaten konden
we er dan niet over praten?
Nu zit ik hier met mijn verdriet
ben jij nu echt zo blind dat je dat
niet ziet?
Mijn hart is gebroken en ik ben verward
en vraag me af waarom ben jij ineens
zo hard, en zo kil zonder jou is het
hier zo stil.
In me ogen blinkt een traan en het enige
wat ik me afvraag is wat is er mis gegaan?
We deelden alles samen geluk en verdriet
maar ik zit hier nu te huilen en jij bent er
niet.
Ik weet je bent nu weg van mij en ik moet
verder maar neem me niet kwalijk als ik even
niet weet hoe dat moet..ik wilde dat iemand
me kon zeggen het komt wel goed.
Ik veeg me tranen weg en zet mijn zorgen opzij
want jij kan ook verder zonder mij.
Ik laat je gaan omdat jij dat wil
ook al voelt het nu als een bittere pil.
Als je van iemand houd laat je die vrij
ooit komt er weer iemand die houd van mij.