Knikkende knieën, vlinders die in mijn buik rondvliegen,
Nooit gedacht dat ik zo erg verliefd kan zijn,
Mijn hart klopt hard, het doet bijna pijn!
Gek gevoel is dit, maar wel mooi,
door jou is mijn gerijm zelfs een zooi.
Als ik aan je denk begin ik te stralen,
als ik tegen je praat is mijn spraak niveau aan het dalen.
Dit gedicht is niet goed,
niet dat het mij op het moment iets doet.