Mensen hebben altijd een oordeel klaar
en hebben op alles wel commentaar
mij boeit het niet wat jullie over me zeggen
want ik hoef jullie geen verantwoording af te leggen
over wat ik doe en waar ik ga met wie aan me zij
de enige die er een probleem van maakt dat ben jij!!
een oordeel is snel en soms helemaal niet waar
leer eerst iemand kennen en verzin geen verhaal
want als je iemand niet persoonlijk kent kan je dat niet weten
ik hoop dat jullie dit nooit vergeten:
Ik wandel me eigen pad en bepaal zelf waar ik voor vecht
kijk naar je zelf voordat je wat over een ander zegt!!