Heel gek misschien,
maar ik ben echt wel trots op jou,
je komt voor jezelf op,
een echte vrouw,
echt krachtig,
zijn er weinig die dit doen,
ik ben niet boos,
eerder opgelucht,
al vind ik het best spannend,
ik ga niet weer mijn rug toe draaien,
nope, echt niet,
Ben te vaak van dingen weg gerent,
mij verscholen achter in dikke wolken,
terwijl ik vroeger altijd toe gaf als ik wat gedaan had,
en nu ook, ik ben niet bang voor wat komen kan,
ik ben zelfverzekerd, sterk genoeg,
zo sterk dat ik zelfs door heb,
dat mensen mij willen helpen,
zelfs hulp die ik totaal niet wil,
ik heb problemen, wie niet tegenwoordig,
maar ga ze niet uit de weg,
met open armen zeg ik trots,
het komt goed,
ik vecht om niet meer te hoeven vechten,
ik vecht om fouten recht te zetten,
sorry als het zo gecomplisèrd is geworden,
had ook liever anders gezien,
maar dingen zijn zo gelopen,
en,
het geeft niet,
ik ben een man,
and will not run,
ook al is het soms beter te rennen
dit keer zal ik niet rennen
echt hoor
ik ben echt trots op je.