er was eens heel ver hier vandaan
een beest wat echt niet kon bestaan
het had vier staarten vijf ogen en een kop
met vijfentwintig kleine groene hoorntjes er op.
Het zag er uit als een walrus
maar eigenlijk meer als een kat
u begrijpt me nu wel dus,
het was nogal wat.
Het beest kon ook nog eens vliegen en vloog naar de maan
toen was het hier eigenlijk nog verder vandaan
Het was enorm groot en het verslond oude kranen
en op zondag bij de koffie kon het zich niet vermanen
Het stonk als een rat
maar eigenlijk was het een schat
dat rare beest ja. Het was nogal wat