Elke keer als ik je zie
moet ik even slikken
Ik ben het nog niet gewent
om jou te zien
met een ander
En soms zie ik je kijken
Je kijkt naar mij
En dan, op dat moment, staat de wereld stil
Duizend vragen schieten door mijn hoofd
Jouw blauwe ogen
kijken mij na
En ik zie jou verdwijnen
Elke dag opnieuw
Steeds vervaagd er een stukje meer
En wanneer ik je bijna vergeten ben
sta je daar weer
En dan voel ik me licht in mijn hoofd
Een tinteling in mijn buik
die niet over lijkt te gaan
En ik kan alleen maar denken
was ik maar weer de jouwe