Ik heb een Droom
Een droom die bestaat uit een dans een dans van vreugde en geluk.
Een droom zonder oorlog en verdriet, verdriet die komt kijken uit de naam van de liefde, verdriet van een boom die droogt vanuit zijn wortels van de pijn.
Heb een droom waar voor vrouwen vrijheid van meningsuiting geldt en een wereld zonder kinderarbeid.
Ik heb een droom een droom van veel kleuren een droom van een wereld met groene kleuren en geuren die alles laat bloeien en groeien op plaats van verliezen…
Een droom van een wereld zonder raketten die niet op de dak van slapende kleine kinderen vallen.
Dit is de fijnste droom een droom zonder fantasie, maar wel de realiteit voor nu en altijd.