Ik heb een schurft hekel aan pesten,het overkomt altijd de beste.
Het is niet leuk om te horen dat je niks waard bent omdat je andere gewoontes kent.
Het gevoel dat je word aangepraat door die nare mensen dat zou ik nooit iemand toewensen.
Ik zie het overal om me heen waarom zijn mensen toch zo gemeen!!
Ik was er vroeger zelf de dupe van en ik vergeet nooit hoe hard dat aan kwam.
Denk nou een na wat als het was omgedraaid??nou ik weet zeker dan voelde jij je ook flink genaaid!!
Dus mensen kap nou een met dat gepest en kijk liever eerst naar je zelf als naar de rest!!dan zal je zien mischien is ie ander helemaal niet zo slecht mischien!
Denk na met wat je zegt voor jou is het mischien een dolletje maar voor die ander is het echt niet zon lolletje...