Wie zit jij voor de gek te houden?
De wereld is geen spiegel.
Vertrouwen komt maar van een kant.
Er is niets dat mij doet geloven
dat jouw verstand mij overstijgt.
Mijn bewijs ligt vandaag in je brievenbus.
Strijd is slechts een teken:
De weelde is overleven, er is genoeg gepraat
over geven,
ik neem nu
en hoop op een beter leven.