Je keek me aan
Ik zag je staan
Je stond naast me zij
Je zat aan mij
Ik was bang
Want ik wist, jij hebt een veel hogere rang
Je hand gaat over me heen
Van me hoofd tot aan mn teen
Je ging je gang
En ik was bang
Bang voor wat komen gaat
En jij was bang wanneer ik praat
Praat over mijn verleden
Jou blik betekende zoveel
Nee het is een fout rieel.
Ik mag niet praten van jou
Om me heen kilte en kou
Ik ben bang voor wat komen gaat
Pff jij met je stoere praat
Je bond me vast
En zorgde dat alles past
Je gebruikte me
Het is fout
En jij liet het koud
Ik leef voor jouw genot
En van binnen ga ik kapot
Kapot van de pijn
Die pijn die iedere dag weer begint
Wanneer jij aan mij zit
Dit is fout...
Dit moet stoppen
Maar wanneer krijg ik de moed?
Doe ik het zo wel goed?
Moet ik niet hulp gaan halen?
Of moet ik je je gang laten gaan?
Ik ben bang