De kleuren die ik zie in jouw ogenzijn als de tinten van een regenboog in de morgen
waar de zon en de regen zonder zorgen
dit schouwspel met liefde betonen
Wanneer die regenboog dan achter de wolken
dreigt te verdwijnen en de dag wordt winter
en donkerheid heerst in de straten. Ginder
zie ik de lampen stralen en tussen de volken
der mensenmassa op een groot plein
zie ik jou stralen en je loopje zoals jij loopt
herkende ik uit duizenden. Ik dein
richting jou toe, recht mij jas en ik knoopt
het dicht. Open mijn armen en ik omhein
die wie ik lief heb en mij hart volloopt.