Het is even na middernacht
en ik zit in mijn lederen stoel
ik schrijf aan haar, fluister zacht
ze weet wel wat ik bedoel
De woorden op papier gezet
nu nog even denken aan jou
en daarna een warm bed
dromen over schoon waar ik van hou
Meisje, toch. Laten we gaan
nu nog niet, maar voor later
want ik denk aan ons bestaan.
voor het slapen hoor ik jouw geschater
mijn gedachten aan jou zullen nooit droogstaan
want jouw liefde is mijn levenswater.