daar
daar heb ik je ontmoet
daar zijn we goede vrienden geworden
daar hebben we gespeeld
daar hebben we gepraat
maar......
daar heb ik je acher gelaaten
daar heb ik je voor het laats gezien
daar heb ik al heel lang zonder je gespeeld
daar heb ik zonder jou gepraat