Een film van een karate-Chinees gezien
Zeker geen slappe Ling, maar toen
Nam ze me mee naar haar bal
En ik krabde aan mijn balhaar
Terwijl de wat vrouwelijke heer
Liep naar de heerlijke vrouw
Werd hij gestoken door de zon
En kreeg een zonnesteek, ach
Gelukkig geen berg opgelopen
De priesters misten de wijn al
Nog voordat de mis begon
Net zoals een akkoord
Er nooit akkoord mee gaat
Is dit ongehoord
En nog nooit gehoord
Ik at toen van die tofees
Van een toffe fee gekregen
En later bij de afhaalchinees
Downloadde ik nog wat eten