ik ben een schande
een monster een beest wat niemand zou moeten kennen
en wie met mij om gaat kan maar moeilijk aan mij wennen
Ik heb iets gedaan
waar heel veel mensen zich voor zouden moeten schamen
lieve mensen, sluit uw deuren en uw ramen.
Ik ben eigenlijk helemaal niet zo slecht
maar dat kan maar weinigen wat schelen
omdat ik zo nodig met hun regeltjes moest spelen
ik heb iets heel ergs gedaan
ik heb een paar beledigingen geplaatst
en nou is de baas van het hele spul nog het kwaadst
Krijg eigenlijk ook maar de klere
zo verdergaan met jullie is niet leuk
ondertussen verplaats ik de hele meuk
naar een plekje waar ik wel mag zeggen wat ik denk
ergens hier op het internet
vissen achter het net.
om eerlijk te zijn,
het zit nogal stompzinnig in elkaar
maar nou is het gedichtje klaar