Ik glunder bij elke blunder,
sinds mij duidelijk werd
dat dat vaak een buitenkans is.
Ja het is echt een kans,
dus breek ik een lans.
Voor het maken van fouten,
en blunders.
Want fouten en blunders,
zijn altijd goed
om je de ogen te openen.
En gewoon eens te denken,
van ja zo kan het dus ook.
Dus ook al ben je dan efkes van de kook,
zie het ook als een teken.
En blunders wie kan daar nou niet,
eens meer om lachen?
Maar ja maak de kachel er maar weer
mee aan.
En hoop maar dat ik me schaam,
dan is het weer goed voor een traan.
Blijf maar lekker serieus,
en wentel je maar weer in een grafstemming.
Begraaf al je blunders en fouten,
onder een laag van afkeuring.
dan is het evenzogoed toch nog goed,
voor de nodige reuring!