stuurloos door de nacht
onder deze sterrenpracht
als een raket zo snel en soepel
onder deze sterrenkoepel
namen en huizen schieten aan mij voorbij
ik voel me als een kind zo blij
niemand die me grijpen kan
ongrijpbaar voor iedere man,
vrouw of kind
of wie mij ook maar vind
waar ik ook heen ga? ik weet het niet
wat voor avonturen liggen er in mijn verschiet?
ik draai rondjes om een toren
en onder mij worden kindjes geboren
ik vlieg en ik zweef,
ik voel dat ik eindelijk leef
zo hoog en zo vrij
ik voel me eindelijk blij
vliegen zoals niemand anders dat kan
wat vinden die mensen daar nou weer van?
eigenlijk kan het me niet schelen
ik ben ongrijpbaar voor zo velen
zo ben je daar en dan ben je weer hier
ik vlieg en ik zweef voor mijn eigen plezier