De Wijsheid
De wijsheid
van de indiaan
moeten wij
ter harte nemen.
Geïnspireerd
door Gods Geest
vertegenwoordigd
door de Duif
gaan wij op zoek
naar dat wat
natuurlijk is.
Mens in zijn
pure vorm tot
zoveel meer in staat
dan hij ooit had gedacht.
Onverwacht opent
zich een nieuw pad
dat je vol vreugde
mag gaan afleggen.
De natuur
ons gegeven
als aanvulling
om te leven
We moeten opnieuw
leren beseffen
wat echt belangrijk is,
willen wij blijven bestaan.
Dan is respect
voor alles wat leeft,
een basis gegeven
om verder te borduren.
Mens en Natuur
Een en AL
nooit meer vergeten
bewust omgaan
met respect voor
alles wat leeft
en je zult gezegend zijn.