hallo,
ik heb mijn avond niet
er ligt niets van opmerkelijk belang in het verschiet
oja, er leven angsten
misschien ben ik bang een clown te worden
of dat ik inderdaad nog eens iemand vermoord
want het is toch gestoord
er is zo weinig voor oud ofwel dommig en waardeloos?
"nee, het om ons kroos?"
dan doe je die ouderen er toch even bij?!
want laten we eerlijk zijn
iedereen vergrijst